Nem lehet megélni 47 ezer forintból - jelentette ki újságírói kérdésre válaszolva a Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján.

Lázár János hozzátette azt is: 47 ezer forintot az a segédmunkás kap, aki egyedülálló.

"Minden újságíró pontosan tudja" - folytatta -, hogy sem Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, sem Zsiga Marcell fideszes parlamenti képviselő nem azt az egyszerű kijelentést tette, hogy "47 ezer forintból meg lehet élni", hanem ennél jóval kerekebb, "pázmányosan bővített" mondatban fogalmaztak.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
full
Ti is KÖZMUNKÁT végeztek,azért,mert az emberek küldtek oda benneteket.Éljetek meg Ti is 47.000,- ezerből???!!!
kumming
Igen is meg lehet ennyiből élni. Ja hogy ti nem tudtok? Mert hazaáruló bitang pazarlók vagytok, akik csak a luxust keresik. :)
darwin
@alfás: Sőt! Bundát sem kell venni neki.
Dr. Felipe
Ez épp olyan ez a 47 ezrezés mint lőrésszemű csapajev elvtárs panelprolizása annak idején. Bukott is a fidesz akkor 2002 ben. Remélem a történelem ismétli önmagát.
dg
Népszavazást kell kiírni, hogy a parlamentbe kerülő képviselők ne kereshessenek 47 ezernél többet havonta négy éven keresztül. És semmi jóváírás, meg bérkompenzáció, meg támogatás, meg bizottsági hókuszpókusz! Haországot akar irányítani, áldozzon rá az életéből. Ja,és járjon a saját kocsijával, és tankolja a 47 ezerből, ahogyan más tisztes állampolgárok csinálják.
kkalman
Ez annyira hülye, hogy még arra sem képes, hogy elolvassa, mit mondott előtte a másik két hülye.
"Pázmányosan bővített mondatban": Lézer, te olyan hülye vagy, hogy apád szégyenében, amiért megcsinált, a Burkina Fasoi nagykövetségen kér politikai menedékjogot, hogy ne is halljon többet felőled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.