Előzetes letartóztatásba helyezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a tanzániai férfit, aki a gyanú szerint egy hete egy budapesti szállodában társával együtt morfiummal elkábított és megerőszakolt két 17 éves lányt - értesült az MTI szombaton.

Az egyik lányt, aki a tanzániai férfival töltötte az éjszakát, reggel életveszélyes állapotban találta meg barátnője, kórházba vitték, de öt nap múlva meghalt - hangzott el az m1 Híradójában.

A bíróság a szökés, illetve az eljárás meghiúsításának veszélyére tekintettel elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. Társát, egy kenyai férfit két nappal az eset után fogták el.

Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője azt közölte, hogy a gyanúsítottak bűncselekmény során játszott pontos szerepét, tevőlegességét a nyomozás során tisztázni kell. Mint mondta, ennek érdekében is indokolt volt az, hogy előzetes letartóztatásba kerüljenek, elkerülve ezzel az összebeszélés lehetőségét.

A tanzániai férfit 2001-ben kábítószer-kereskedelem miatt kilenc és fél és fegyházbüntetésre és kiutasításra ítélte a bíróság. 2009-ben szabadult, de a jogerős kiutasító határozat ellenére nem hagyta el az országot. Ügyvédje, Bácskai László azt mondta, hogy a férfi a Bevándorlási Hivatal által kiállított, érvényes tartózkodási engedély birtokában tartózkodik Magyarországon - hangzott el az m1 Híradójában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken azt közölte, hogy a rendőrség feltételezése szerint kábítószert kevertek két 17 éves lány italába, majd egy budapesti, belvárosi hotelben valószínűleg megerőszakoltak őket március 22-én; egyikük később meghalt.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bosszants
az a szerencséje, hogy nem az én lányom!
Mi a büdös lópikulát csinálnak a rendőrök?
Ez az ország eltekintve a hivatásos bűnözőktől azaz a politikusoktól, mindenféle jöttment csavargó hazája lett?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Nagyapám mesélte: Első világháború (1917 ) Fogtunk két ,,szerecsenyt ,, (szenegáli katonák )egésznap ,valamilyen gyökeret ettek ,mint a kecskék ,(rágták )és mindíg ,,kolikássak ,, voltak,nekünk is akartak adni ,de féltünk ,hogy miis megfeketedünk !Egy irástudó ,somogyi gyerök ,allította ,hogy a vérük is fekete !MÁR AKKOR IS !!!??
kisokka
Valahogy éreztem, hogy az országban lett lesittelve a koma. Hogy lehetséges az, hogy még mindig itt van 2009. óta? Ez szégyen(ez is) a magyar igazságszolgáltatásra nézve.
kiscserkész
Olyan munkát adni neki hogy két hétnél többet ne bírjanak ki. Ha már a halálbüntetést eltörölték.
Sil
Remélhetőleg tanulnak ebből azok a lányok akik kíváncsiak milyen is a fekete lószerszám.Volt egy nő aki azt mondta addig nem nyugszik amíg ki nem próbálja,sikerült is neki,utána járhatott is dokihoz mert olyan nemibetegségeket kapott el.
gugu45
Aki nem méltó arra, hogy Magyarországon élhessen, azt úgy kell kiutasítani, hogy valami kényszermunka táborban, vagy üzemben dolgoztatni addig amíg a repülőjegye árát lmefkeresi. Azután feltenni egy hazájába tartó gépre, és taknyos zsebkendővel integetni neki amint el hagyja az országot. Utána a büdös életbe az ország területére nem engedni. (Ha mégis ide merészkedik a határig verni)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.