Továbbra is jelentős fölénnyel vezet a Fidesz-KDNP a pártok versenyében, ami azt jelenti, hogy 2006 nyara óta őrzi első helyét a mostani kormánypárt a felmérésekben. Eddig még egyszer sem vezetett kormánypárt a félidőhöz közeledve, ezért a Fidesz esélyei biztatóak 2014-re nézve.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Fogjátok föl áprilisi tréfának !
Április 1-je van !!:)))
silber13
Nagyszerű! Írjatok csak sok ilyen marhaságot, rögvest emelni fogják az apanázsotokat. Természetesen a felcsúti törpe Lancelotot dicsőítő cikkek, versek, kommentárok emelt díjas " szellemi " termékeknek számítanak! És itt nem hogy bűnnek, hanem egyenest dícséretes cselekedetnek számít a plágium!! Javasolnám, alkalmazzátok Nyalipalit!
Rézangyal
Az egészből egyetlen szó igaz. Az, hogy HIHETETLEN!
Fater59
Fogjátok föl áprilisi tréfának !
Április 1-je van !!:)))
nyanya001
@Dr. Doktor Rézangyal: Nem csak HIHETETLEN , de hiteltelen is !
marlin2
Jól keres a Tárki ezekkel a "megrendelésekkel", de 2014 azon fog eldőlni, vagy megdőlni, hogy mit kezd az ellenzék evvel a "plagis magaslabdával"!!
Két nagy "karaktergyilkosságra" kaptak lehetőséget!Most le tudják járatni az Incitátust is, meg a Caligulát is!! Ha élnek vele van "esélyük", na nem, hát nem!!
nahát
Ezt nem kell elhinni, majd 2014-ben lesz keseregés, ha fidesz nyer ismét. Az egész közvélemény kutatás Magyarországon egy kalap szar, a tárki jobbra húz, az ipsos szocipárti, Mit érnek ilyen nem független közvélemény kutatások??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.