Lemond az általa elnyert harmincnégy hektáros balatonvilágosi szántó haszonbérleti jogáról Szedlák Attila fideszes országgyűlési képviselő felesége, aki ezt a családját ért politikai támadásokkal indokolta.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Horizont: - én is úgy látom, hogy sántít az indok! - és hol lett volna ideje foglalkozni az ilyennel? - szerintem egy gyógypedagógus, ha komolyan veszi a hivatását nem tud mellette gazdálkodással törődni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Csizmás Kond: hogyan is? Írd már ide lécci!! Szerintem fogalmad nincs róla,,:))))
Na irány a wikipédia, jószág..:))))
Csizmás Kond
@Pálinkafőző Rézüst: ...igaz rég volt amikor olvastam, de ha jól emlékszem mintha ellopta volna valami tekergő a pénzét...amit a puskacsőbe rejtett...
sasi1115
Érzett valami szúrást a háta közepén, és rájött hogy a gerince fáj. Ha fáj, akkor van, és mivel van gerince, így kénytelen volt lemondani.
A vicces az volt, amikor a férje (neki vajon fájt a háta?) azt mondta, hogy a gyerekeit akarja a földművelésre nevelni. Aztán két mondattal később már azt mondta, hogy ez olyan kicsi terület, hogy ezért nem érdemes traktort venni...
Szóval csak bérbeadták volna, a pénzecskét felveszik, plusz a bérleti díj, plusz a föld értéke is emelkedik. Később elővásárlási joggal megveszi és sokszorosáért eladja. Ez nem földművelés.
Dr.luigilongo60
@sasi1115: Azért 34 hektár már nem piskóta, azért igencsak érdemes traktort venni, persze nem annak, akinek köze sincs földműveléshez.
sasi1115
@Dr.luigilongo60: "Nem vették el a helyiek elől a lehetőséget, és volt egy sikertelen pályázata is a feleségének – jelentette ki Szedlák, aki nem érzi visszásnak, hogy kormánypárti politikusként családtagja nyert a pályázaton. Ekkora területre nem is érdemes traktort venni – tette hozzá –, s helyi gazdálkodókkal fogják megműveltetni a területet"
nol.hu/belfold/mukormos_utan_gyogypedagogus_is_foldhoz_jutott
Nem én találtam ki...
Dr.luigilongo60
@sasi1115: "s helyi gazdálkodókkal fogják megműveltetni a területet""

Ez itt a lényeg, a többi smarni duma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.