Hitet teszünk amellett, hogy a mai körülmények között folytatjuk Szent István országépítő nagy művét, ahogy Szent László királyunk tette annak idején - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerdán Győrben, a lovagkirály káptalandombi szobrának avatásán mondott beszédében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
MUNKÁT KÉR A MAGYAR NÉP, NEM SZOBROKAT !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@QQCSI: Ki mondta, hogy ezek keresztények? Ezeknek a férgeknek az istenüket pénznek hívják. Ennek imádása közben minden emberiség elleni aljasságra képesek.
entero
Talán végig kellene olvasni a cikket, nem pedig azonnal reagálni mint amikor Orbán Viktor nevével kezdődik egy hír. A többségnek már ott is elég annyi, azt sem tudják mit mondott, de már mindenki tudja a "megfelelő" választ rá. A kultúra is része egy országnak, legyen az egy műemlék vagy egy szobor felavatása. Ahogyan a sokak által szidott új stadion is munkát fog adni sok embernek, és nemzetközi mérkőzések színhelye is lehet.
QQCSI
@entero: Tudod, kedves "entero", eleve így kezdtem:
"Nem olvasom el a cikket, nekem a címe épp elég"

Ugyanis a KDNP-s fővadász már annyiszor bizonyította számomra a jellemét,
--helyesebben jellemtelenségét--, hogy újabbakra már nem vágyom.
Nem vagyok mazochista:
nem hallgatok technó zenét, mert ki nem állhatom,
nem olvasom el, mit művel tömjénzsóti, mert dettó.
silber13
@QQCSI: Na igen! Szemforgató Tömjén /Kapisztráng/ Zsolt beszédéről csak a régi mondás ugrik be: " Ornátust öltött az ördög és farkával harangoz a misére."
silber13
@entero: Abban igazad van, hogy a kultúra is része egy országnak. Talán pontosítanék : eésze kéne, hogy legyen. De jelenleg mit is látok? A nagy büdös politika betette a szaros csizmás lábát a kultúra házába. Maximális teret kapott a középszer, a politika hátaslován érkező szerencselovagok, a zavarosban halászók és a" sine nobilitate" népes csapata. Ahol lefutballhulligánoznak világhírű művészt, lefasiztáznak, lecigányoznak jó tollú írókat, előadókat, akik mellesleg sokat tettek az asztalra./ Akiket pl. nem cigányoztak le, az azért történhetett meg, mert gőzük nincs ki is az a Rácz Aladár, vagy Cifra György!/ Elsődleges lett a párthoz való feltétlen hűség, az arra érdemeseket kinevezték, tekintet nélkül a hozzáértésükre, a hozzáértőket kivágták és kivágják! Na, szerintem erre a talajra nem lehet építeni. Mi is várható egy olyan kormánytól, akik nem olvasnak, nem járnak koncertre, színházba, illetve oda akkor, ha ünnepi beszédeket kell makogni. s eljutunk oda, nem is olyan sokára, hogy a gondos idomításnak köszönhetően, nem is lesz kultúrára igény. Szép dolog egy szoboravatás, de ez az idétlen mit keresett ott? Megvédjük, legyőzzük, külső na meg leginkább belső ellenség emlegetése, majd a mise után, amin ugye kötelező az ájtatos pofájú megjelenés, aztán ugrás a kocsiba, majd inalunk a "drága külhoni, magyar testvéreink" közé, ígérve nekik minden jót, piros almát, mogyorót 2014-re. Feltéve, ha okosak lesznek... És ott fent a mennyekben elkomorodva néz össze Dürer és Munkácsy, Arany és József Attila, szomorúan csóválja a fejét Bartók és Sinkovits, meg a többiek.
Hát így látom a kultúránk jelen állapotát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.