25,7 milliárdos forgalom mellett 3,75 milliárd forintos nyereséggel zártak a Fidesz-közelinek mondott médiavállalkozások 2011-ben. Május végén jelentek meg a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium holnapján a 2011-es üzleti eredmények beszámolói, így megnéztük, hogy milyen eredménnyel zártak a Fidesz-közelinek mondott, vagy a kormánypárttal szimpatizáló médiumok.

Forrás: Kreatív Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@nyanya001: Majd ellenzékben jól jönnek ezek a visszaosztott pénzek.Bár remélem a következő kormány leszámol ezekkel,a maszoppal,.szadesszel.!!!
Hellcat
@KöBüKi: Énis remélem...jókis ügynöklistát napvilágra hozni azt had hulljon a férgese. :D
overdose
Ezért van annyi pénzük már betároznak 50-évre!
entero
@KöBüKi: A Fidesz nem fog leszámolni önmagával, mivel a választásokat ismét meg fogják nyerni 2014 - ben. Fidesz közeli cégek, MSZP közeli cégek...Mégis melyikből volt több és melyik okozott igazán nagy károkat az országnak? Én inkább a 8 éves uralmat mondanám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.