Többek között a társaságiadó-kedvezményből származó pénzek sikeres felhasználásáról, a létesítményfejlesztésekről, a fogadási csalásokról, a Puskás-hagyatékról, az akadémiákról, a sportággal kapcsolatos álmairól, továbbá a magyar szövetség munkájáról beszélt Orbán Viktor miniszterelnök abban a futball-évértékelő interjúban, amelyet a felcsúti Puskás Ferenc Akadémia honlapjának adott.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nincs fontosabb probléma ebben az országban, mint ez a kurva foci? Gratulálok ennek az elme-roggyantnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Néha szokott a nyomor nagyot álmodni.!Nem volt senki aki ébredésre oda tegye neki a bilikét?
kkalman
Nincs fontosabb probléma ebben az országban, mint ez a kurva foci? Gratulálok ennek az elme-roggyantnak!
coyote3
Ezt a seggfejet tényleg kezelni kellene!
"A kormányfő szerint „folyamatos hangulatkeltés zajlik a sportlétesítmények fejlesztése ellen, de nem szabad megijedni ettől, világossá kell tenni az emberek előtt, hogy nem a futballról van szó, hanem a saját gyerekeinkről”.
Amikor 4 millió ember él a létminimum alatt azt gondolom aljas és embertelen dolog hangulat keltésről beszélni, ha azt kifogásolják, hogy 100 milliárdot költenek stadionokra. (Pedig állítólag az" emúttnyócév" annyira legatyásította a költségvetést, hogy semmire nincs lóvé...) Másrészt A sportban nem elég keményen elhatározni és csak akarni. Ott dolgozni is kell az eredményekért. Mondjuk ezt egy soha nem dolgozó tized osztályú labdarugdosó nem tudhatja...
sport50
mindig arról álmodig,ami őt és a környezetét érinti,na meg a vakon követőit!!és nyíltan,szinte azért is csinál mindent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.