Hazai cégvezetőket megszólaltatva a kedvezőtlen magyarországi beruházási és gazdasági kilátásokról számolt be részletesen a Bloomberg hírügynökség. Az összkép rendkívül szomorú: a nemzetközi vállalatok hazai cégei hiányolják a kiszámíthatóságot és felróják az új adókat (válságadók, chipsadó), amelyek rombolták a befektetők bizalmát. Pedig beruházások nélkül Magyarország sem számíthat gazdasági növekedésre és félő, hogy a régió leszakadó gazdasága lesz....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@entero: Ha hazai piacra termelnél, valószínűleg egyetértenél az elemzéssel, hát ha még lakossági fogyasztásra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Kozma László, egy német anyacég által működtetett vállalkozás ügyvezető igazgatója elárulta a hírügynökségnek, hogy idén már három üzleti tervet dobott el a változó szabályok miatt. Mindez oda vezetett, hogy a tőkejellegű kiadásokat visszavágta a vállalat és 10 százalékkal csökkentette a foglalkoztatottak számát. A tulajdonosunk nem érzi úgy, hogy a jelenlegi üzleti környezet elősegíti a jövőbeli beruházásokat Magyarországon - tette hozzá. @Dr.luigilongo60:
wadnarancs
@Csizmás Kond: Én soha nem irigylem ugynis amikor sietni kell gond nélkül beáll dolgozni ugyan úgy csinálja a kula munkát is. Volt ,hogy este 10 től ketten bent voltunk másnap délután kettőig mert rohadt sok volt a meló.
KöBüKi
@entero: Diplomatikus vagy,de ettől semmi nem lesz jobb.!!!És baj sem lesz belőle.!!!
darwin
@wadnarancs: Eddig nagyon fiatalnak tartottalak,de szerintem nagyobb rálátásod van a dolgokra,mint a sok agyasnak,ha ezeket a dolgokat észreveszed.
Rézangyal
Nemcsak a vállalkozók szerint, hanem a Zemberek szerint is pocsék a helyzet. Csak a fideSS szerint nem, de ők köztudottan nem értenek semmihez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.