Bár rendpárti ígéretekkel került hivatalba a második Orbán-kormány, és az elmúlt két évben többször szigorította a Büntető törvénykönyvet, ez egyelőre nem látszik a bűnözési adatokon, melyek jelentős mértékben növekedtek. A számok esetenként félrevezetők, csalókák, de a lopások és a betörések száma mégis emelkedett. Utánajártunk az okoknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
A sunyibácsi egy faszkalap!Jó sok vér és könny tapadhat korábbi "áldásos" ténykedéseihez.!!!
Közröhej hogy a legnagyobb rabló a pandúrok főnöke.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
@KöBüKi: Merész szavak. Vajon a belügyminiszter szemébe nézve is el mernéd ezeket a szavakat mondani vagy csak nick mögé bújva megy?
Rézangyal
@dragonita: Pintér Sándor olajszőkítős ténykedése köztudott! Ezért is érthetetlen, hogy miért van még szabadlábon! Nemcsak Köbüki én is belemondanám a csipás kis patkány szemébe, minek tartom őt!
kedwes
Gyárekek! Gyárekek!
Amíg a főnök ugat, addig ne harap!
Tudjátok, Magda Marinkó még egy darabig nem ér rá, hogy átvegye a hatalmat
dragonita
@Rézangyal: Én tisztelem Pintér Sándor belügyminiszter urat. Nem fogom azok táborát szaporítani, akik gyalázzák.
Rézangyal
@dragonita: Őszintén csodálkozom rajtad! Ezek szerint te teljesen tájékozatlan vagy. Mi, debreceniek, kicsit többet tudunk az "úr" viselt dolgairól. Én már rég nem gyarapítom a naivák táborát. Már ovis koromban is untam ezt a szerepet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.