A tűzoltók minden esetben kivonulnak, amikor emberi élet vagy anyagi javak kerülnek veszélybe – szögezték le a Népszabadságnak a katasztrófavédelem illetékesei annak kapcsán, hogy a lap értesülése szerint előfordult: egy a fővárosban a hirtelen lezúduló esővíz által elöntött pincéből csak pénzért szivattyúzták volna ki a vizet.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Zsoel: Szerintem is! De a híradókban is nemegyszer látni,hogy bemutatják ahogyan a tűzoltók "mentik" a macskát.
Bosszantják az adófizetőket,hogy ilyenekre megy el a pénz.
A macska egyébként is mindig talpra esik én már megfigyeltem, vészről szó sincs soha ebben az esetben míg lehet,hogy azok a tűzoltók máshová későn érnek ki.
Zsoel
@gabrella: Pontosan. Mentőket, tűzoltókat soha nem szabad indokolatlan esethez riasztani, mert túl a fölöslegesen elpazarolt energián, munkaerőn, költségeken, könnyen lehet, hogy emiatt pont oda nem tudnak elég gyorsan odaérni, ahol igazán szükség lenne rájuk.
ideals2012
Hát igen. Egy normális társasháznak kellene lennie szivatyúnak mondjuk vízelöntés esetére - a kertes házak más téma, de a ház gazdája is tehet saját magáért valamit olykor-olykor, sőt(!) a macskáért is netán felmászhat a gazdája!
Feraj49
@gabrella: Ezt a baromságot,hogy a fán lévő macskáért kihívják a tűzoltókat a filmeken látták,és ez mennyire "állatbaráti tett".Telefonáló is hősnek érzi magát,mert megmentett egy nyávogó cicuskát !

@ideals2012: Nagyon sok önkormányzati lakásban vagy társasházban még a lakbért sem akarják kifizetni,nemhogy szivattyúra költsenek.A tűzoltók meg ingyen /adófizetők költségére/ úgy is jönnek.
gabrella
@Feraj49: Ki is fizettettem volna eddig is a macskamentővel a kiszállási díjat mint a sicc!
bosszants
@ideals2012: Sőt, a fát is kivághatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.