Mintegy 2,7 milliárd forint társaságiadó-kedvezményre számít a felcsúti futballstadion építése után a miniszterelnök alapítványa - írja az atlatszo.hu. Több százmillió forintért vásárolt májusban földeket, februárban pedig három ingatlant az Orbán Viktor által 2006-ban alapított Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány – derítette ki az atlatszo.hu. Mindez a miniszterelnök szülőfalujában épülő Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia vagyonát gyarapítja. A területen szakiskola is épül, de az igazi nagyberuházás az a fedett stadion, amelynek megvalósítása több milliárd forintos befektetés lehet.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ideals2012
@Hellcat: Egyik 19, másik egy híján 20! Nekem az jutott eszembe, eljön az idő, mikor Stadler II. lesz belőle... LOL - remélem, legalábbis!
ideals2012
Úgy nem mellesleg, ez törvényes? Alapítvány földeket vásárol??? - és azzal támogatja majd a focistákat?? - így bújtatják a pénzeket?? - és a mérlegbeszámoló?? - nézzétek meg az interneten az alapítvány mérlegbeszámolóját. Honnan jön a pénz, és mire megy! A társadalmi szervezetek mérlegbeszámolói megtalálhatók a birosag.hu oldalon, a társadalmi szervezetek ablakocskára klikkelve. Érdemes bogarászni! - honnan is jönnek a pénzek, milyen mennyiségben, és mire használják fel. - na, nem a csajágaröcsögi nyugdíjas klubra gondolok!
nahát
egy alapítvány a legjobb legális pénzcsalás intézménye
Az összes feneketlenül nyeli a pénzt , a kitűzött célokra töredékét fordítják
Hellcat
Már megint törölték a hozzászólásom amiben véleményem szerint semmi rossz nem volt...nem is értem...ide is betört a médiahatóság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.