Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes állami kitüntetéseket (Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt és Magyar Bronz Érdemkereszt) adott át pénteken az augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
@entero: ne izgulj, te soha nem kapsz kitüntetést... esetleg tőlem... a kamukirály kitüntetést...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
Ja és átnézve a neveket, mindenhonnan kiemeltek pár nagy fideszest, és kaptak egy kitüntetést...meg gondolom pár milliócskát a zsebbe, csak erről már nem írnak.
entero
@Mobil123: Azért dolgoznak tisztességesen, mert egyrészt megteremtem számukra a munkát, másrészt megfizetem és megbecsülöm őket. Könyvelőként pedig kötelességed jelenteni ha valami nem stimmel egy vállalkozóval, ugye...Egyébként meg semmi bajom azokkal az emberekkel akik tisztességesen végzik a munkájukat, és mondjuk Pataky kitüntetése több mint nevetséges.
entero
@KöBüKi: Tudod te milyen sokba kerültek?? :-)))
entero
@X-ray: Az a bajszos krapek Vintersorg volt. Keress rá a Wikipédiában ki ő, tudod, útmutató balga embereknek...
entero
@kerék: Tudom hogy megdolgoznak érte. Viszont én sem aktákat tologatok, ha erre céloztál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.