Az MSZP parlamenti vitanapot kezdeményez az őszi ülésszakban annak bizonyítására, hogy a gazdaság és a foglalkoztatás élénkítését csak olyan gazdaságpolitikai programmal lehet elérni, amely a mostanitól 180 fokban eltér - mondta a párt elnök-frakcióvezetője csütörtökön, Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
A maszop-nak volt nyolc éve hogy bizonyitson és kiirja a többi pártot a történelmünkből! Helyette közösen loptak,csaltak,hazudtak éjjel és nappal.!
Igy a normális emberek körében saját magukat irták ki.!Pofára estek,mert a fütyülőknek 2/3-a lett,igy megszünt a további közös lopás!No ez fáj a maszopnak,de nagyon.!
Kétségtelen hogy még egy év,és speizolnunk kell a hosszú szavatosságu élelmiszereket,mert országunk becsődöl.!Ez elvárása simonpereznek.A magyar állampolgárságu zsidók pénzfeltöltése folyik,hogy mire jön az anno Argentina szindróma,akkorára tudjanak vásárolni az israeli zsidók számára.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.