Az előzetesen beharangozottnál jóval kevesebben vesznek részt a betiltott Magyar Gárda magalakulásának 5. évfordulója alkalmából szervezett megmozduláson a budapesti Hősök terén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@csikknorisz: A cél ugyanaz volt mint Devecseren, szimplán egy kis balhét akartak a kopaszok, hátha megint odafigyelnek egy kicsit majd rájuk, mert mással nem igazán képesek magukra vonni a figyelmet. Csak mint ahogy a Jobbik, úgy hullik szét a gárda is lassan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@No_Fidesz_No_Problem: Kösz, de tudtommal nincs névnapom. :) Nem én vagyok a máriázós Lajos, ha erre gondoltál. :) Nem szoktam oda irkálni, csak néha átfutom a blogokat, meg a kommenteket.
lbs
Mondjuk - elolvasva ennek a topicnak a címét - az senki eszébe nem jutott, hogy ma ismét melegrekord volt a meteorológiában!

Aki valaha is volt a Hősök terén így nyáron, úgy érzui, mintha egy sütőserpenyőben volna.
A hatalmas felhevült kőfelület úgy süt, mint egy palacsintasütő fenéklemeze.
Ilyenkor azért lényegesen legfékezi a részvételen való hajlandóságot.

Az viszont megint csak érdekes, hogy rendbontást kizárólag az "ellentüntetők" követtek el négyen!
Ez sem lepett meg...
No_Fidesz_No_Problem
@lbs: Valóban nem említették a hírekben hogy szabálysértés miatt előállítottak volna egyetlen fehér inges, fekete mellényes, alakzatban vonuló ünneplőt is.
entero
@csikknorisz: Kétségtelen hogy bizonyos helyeken veszélyes az utcára is kilépni, de azt hogy erre a gárda lenne a megoldás azt kétlem. Erőszakkal nem lehet semmit megoldani. Sok más elképzelésem volna mit kellene csinálni, csak ahhoz előbb meg kellene szüntetni az ombudsmant, majd az emberjogi bíróságot. Akkor lehetne bizonyos törvényeket meghozni, végrehajtani, amik messze nem az agresszióról szólnának.
lbs
@No_Fidesz_No_Problem: Ami nem történt meg, arról nehéz említést tenni!

A nemzeti oldali radikális szervezetekre egyébként jellemző a fegyelmezettség, a sokat emlegetett "masírozás" is nem más mint szabályos alakzatban egyszerre lépve mozgásokat hajtanak végre.

Hogy ez a hivatásos aggódókat irritálja - az ő dolguk.
Engem meg irritál az In-Kal nevű izraeli illetőségű "Őrző-Védő cég szintén fekete ruhába öltözött kétlábú őrebeinek a látványa. (Elnézést a derék kutyáktól!)
És nem a fekete ruha váltaja ki bennem az irritációt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.