Húszas, harmincas éveikben járnak, de olyan titkok tudói, és olyan befolyással rendelkeznek, mint kevés középkorú fideszes politikus, parlamenti képviselő. Cikksorozatunkban azokat az ifjú politikusokat, szakembereket mutatjuk be, akik ritkán, vagy egyáltalán nem szerepelnek a nyilvánosság előtt, viszont háttéremberként sok múlik rajtuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@nahát: Igen igazad van minden magas beosztásúnak vannak emberei. De érdekes azokról nem kellett regélni az újságíróknak mert nem követtek annyi bakit, mint az Orbán sleppje.
nahát
@szaboria1: te így látod, mert szemellenzőt hordasz és balra nem látsz
szaboria1
@nahát: Te már csak tudod, hogy én hogyan látom. Benne voltam anno a sűrűjébe tudom ki kicsoda és a személyes ismeretség révén jobban ismerem őket mint gondolnád.
Hellcat
@Mobil123: Hát figyelj azért választékos mert ennyi féle fajta baromságot kitalálni nem lehet egyszerü. Gondolj bele hogy 1 témára általában 20 féle képpen hazudnak mindig mást és mást...szóval azt is írhatnám...minden elismerésem a szövegíróknak...a qrbán meg szégyellje magát hogy még csak meg se tudja tanulni de még felolvasni se ...
gergely
@Hellcat: Jajj de gonosz!
Azért nyomtam egy tetsziket.:))
Mobil123
@Hellcat: Jaj én hülye, meg azt hittem komolyan írtad a választékosságot. De hát így már egyetértünk!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.