Egy, a német szellem diadalmenetéről szóló könyvet elemez a Heti Válaszban közölt jegyzetében Matolcsy György, aki úgy véli, hogy a magyarok mindig is közel voltak a németséghez. A nemzetgazdasági miniszter szerint az eurózóna következő két évtizedben harcban lesz, és csak az az utáni békeidőben csatlakozna az euróhoz.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
@coyote3: de van! csak gondolom megvizsgálta a politikusainkat,és bele őrült a tudatba,hogy ezek fognak kormányozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
Hajrá magyar ország hajrá magyarok!! Van egy megalomán miniszterelnökünk, egy álmodozó szobatudós közgazdánk, egy cigány papunk aki humánerőforrásban utazik,egy halk szavú eü. kormányzónk aki felvirágoztatta az egészségügyet. Csak nővér nincs, orvos nincs, meg kötszer, gyógyszer és segédanyagok a kórházakban.
Csökken a munkanélküliség, legyőztük a gazdasági válságot, az eu. tőlünk tanul és a csúcs!!! Orbán szerint VILÁG NEMZET VAGYUNK!!! a hét milliárdban úgy tizenöt millióan/ ebben a magyarul nem beszélő ausztrál harmad generáció is benne van/ hát nem csodálatos?
kkalman
Már nem csak a zorbánc, de a jobb keze is háborúban áll. Ezeket az önjelölt háborús hősöket valami jól szeparált gumiszobába kellene bezárni, egy rakás műanyag katonával, aztán ott háborúzhatnának.
másvirág
Valaki a Háború és Béke helyett a Mein Kampf-ot olvastatta el Matolcsyval.?:-))
Dulcinea
Matólcsy! Hogy az isten csapna arccal a marhaszarba, hát miféle 20 éves háborúról beszélsz te szerencsétlen!?
Szóljon már neki valaki, hogy nem háborúzni kell, hanem egy értelmes és helytálló költségvetést készíteni a következő évre!
Valaki igazán felvilágosíthatná, hogy csak az ő, meg a kedves vezír bomlott elméjében dúl, mindig hol 20 éves, hol meg 30 éves háború! idióta senkiházi banda, agyatokra ment a hatalomvágy!
kukac50
Szíriába él Matolcsy ott háborúznak,vagy oda készül?
Matolcsykám ne fossál BÉKE van,csak szar szegény emberek élete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.