A kormány garantálja, hogy a közműdíjak az infláció mértékénél jobban nem fognak emelkedni - mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője szerda este a Hír TV Rájátszás című műsorában, amelyben kitért arra, hogy a háztartások 96 százalékában változatlan marad a gázár. Hangsúlyozta: nem a lakosság, hanem a bankok és alapvetően a multinacionális vállalatok terhei emelkednek.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

manocska1
mi már rég nem adunk borravalót,mert nem tudunk olyan helyre járni ahol esetleg adni kellene,látszik, hogy a frakcióvezető köszönő viszonyba sincs a mai valósággal
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Mikor leköltöztünk vidékre igen meglepődtem ugyanis itt nem divat a borravalózás. Még a postás is meglepődött amikor akartam adni egy kis pénzt.
overdose
Rogán két munkahalyed is van hogy lehet? polgármmester.ill képvisekő.Kósa.Lázár,tirátok nem vonatkozik semmi?
Kutyafüle
@adrenalink: Találó viccet küldtél, de még nem láttál:)) Na akkor mit szólnál?:)) (nem voltam itthon, bocs a késői válaszért!
adrenalink
@Kutyafüle: A vicc a kozmetikusról jutott eszembe, csak amolyan általános hangulatkarbantartásnak szántam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.