Orbán Viktor szerint ha nincs a januári békemenet, könnyen lehet, hogy már nem ő a miniszterelnök, kormánya nem élte volna túl a támadásokat. A kormányfő az Egy a haza – Békemenet 2012 című, csütörtökön bemutatott kötetben olvasható interjúban arról is beszélt, hogy – bár érzelmileg érthető felvetés – katasztrofális döntés lenne kilépni az Európai Unióból.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hú de nagyot mondott. Ez azért nem semmi. A segge már kurva irigy lehet a szájára amiatt a sok szarság miatt ami kijön rajta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
úgy tudom,a kormány mellett,csak diktatúrában szoktak felvonulni!!!az ellenzék szokott tüntetni a demokráciában!!!akkor most mi is van itt???megmentették a lengyelek,akik nem is értették mit mond,meg az erdélyiek akiket nem is érint amit csinál a vezér!
dr. prédikátor
A felcsuti törpemajom cigus fecalicusnak már rémálmai vannak a sok hülyeségtől.Mintha valami olyat mondott volna hogy a kormányt le lehet válltani!! Emlékszel cigus???
Rézangyal
Ne legyenek illúzióid, törpe! A külföld lexar téged. MI akarunk megdönteni!
human
Engem meg Claudia Shiffer akar megdönteni, de nem hagyom magam :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.