2 éve dolgoztam már a behajtási részen, amikor is olyan dolog történt, amire soha életemben nem gondoltam volna. Amikor a bankhoz kerültem én is értesültem a különböző fórumokon leírt dolgokról, így arról is, hogy ez a személy, nevezzük „N”-nek, besúgókat helyez el különböző csoportokba, területekre, akik neki szolgáltatják az információkat. Fórumokon leírtakat olvasva, akkor még úgy gondoltam ezek csak szóbeszédek, de évek multával be kellett látnom, hogy nem az. Minden hónapot nagyon jó teljesítménnyel fejeztem be, CM eredményeim is 95%-osak voltak. Azon a napon éppen szünetemet töltöttem a folyóson étkezve, amikor oda jött hozzám, hogy beszélni szeretne vele. Mellébeszélés nélkül közölte velem, hogy engem talált megfelelőnek arra, hogy információt szolgáltassak neki a behajtási csoportokban elhangzott dolgokról, pletykákról, amik őt is érinthetik, vagy éppen róla szólnak, cserébe mindig bekerülök a jutalék listába, ellenkező esetben nagyon rosszul fogok járni.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Nyugi, ilyen mindenhol van. Az én egykori főnököm megtiltotta hogy a benti dolgokról otthon beszéljünk, persze háta mögött jól kiröhögtük, meg állandóan hallgatózott. Üldözési mániája volt. Sajnálatos hogy ilyen emberek vezetői pozícióba kerülhetnek.
scandináv
@levarosbukta: Pedig ilyenek kerülnek oda...talán még élvezik is.
honeykiss
Vígasztaljon a tudat,hogy őt is figyeli valaki és róla is adnak felvilágosítást valakinek...ha van Isten neki is felmondanak majd valami ürüggyel...volt van és lesz is ilyen mindíg és mindenhol...sajnos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.