Teljes fronton fölvette a küzdelmet a devizaadóssággal a második Orbán-kormány, mind a lakossági, mind az állami szférában. A kabinet megkezdte az államadósság deviza részének törlesztését, a devizahitelesek számának a csökkentése már több mint két éve tart, míg most az önkormányzati adósság átvételével tovább folytatódik ez a tendencia.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Jaj, már megint harcolunk. Nagy háború van Orbán fejében, az tény.
human
Szerintem be volt ígérve a FIDESZ-es önkormányzatoknak az adósság átvállalása, ezért mertek eladósodni. Ez természetesen a választási kampány miatt volt szükséges és nem az ésszerű, hosszútávú gazdasági tervezés miatt.
Egyébként, ha már év elején megállapodunk az IMF-el, nem kellene a drágább piaci hitelekből finanszírozni magunkat. És a devizahitelek is kevésbé terhelnék az államháztartást. De unortodoxiában ez nem így megy.
vukkocska
@human: az adósság átvállalása 600 milliárdot jelent. Szerinted miből teremtik elő, amikor minden milliárdot Te és mi fizetünk meg. Vagy abból, hogy az önkormányzatoknál a ténylegesen rászorulók alig kapnak támogatást? A rászoruló közműdíjasok meg díjkompenzációként havi 1000 forintos támogatást.? És ez is egyszemélynél 70.000 forintos bevétel alatt, ha több ember van, akkor az egy főre jutó jövedelem nem lehet több, mint 57.000 forint. Az egyedülálló szinte az egész bevételét - főleg télen - rezsire költi. Hogy be volt ígérve az adósság átvállalása? Akkor ezek szerint az évek alatt Debrecen polgármestere, Kósa Lajos ezért amortizálta le a város költségvetését. Mindenképpen aljasság amit csinálnak. Aztán azt is nézd meg, melyik másfajta hitvallású önkormányzatnál lesz az adósság átvállalva. EGyébként egyetértek Veled abban, amit leírtál, csak kétségeim vannak, hová fogunk jutni. Szerintem arra várnak, hogy a jelenlegi bankelnök 4 hónapos távozása után a tartalékainkat fogják erre felhasználni. Az pedig életveszélyes manőver lesz
gergely
@entero: Mármint a saját hülyeségük miatt...
human
@vukkocska: Vakmerőségben kormányunk és pártunk verhetetlen, ezért sajnos hihető a kincstár kiürítésének terve.
Dr. Felipe
Hadi tudósítás.

Csapataink teljes fronton fölvették a küzdelmet az imperialista erőkkel szemben. Az arcvonalunk Azerbajdzsántól az USA nyugati partjáig terjed sőt új frontvonalat nyitottunk Vietnám irányába is ahova mérgezett sertéshúst szállítunk légi úton a vietkong erőknek kis pávatánc kiséretében. Úgy csinálunk mintha a barátaink lennének de közben mérgezzük a büdös kommunistákat.
Tehát teljes fronton folyik a szabadságharc a gyarmatosítókkal szemben és természetesen mindíg mi győzünk. Ilyen fényes győzelmeket sem a perzsa, sem a római birodalom nem tudott felmutatni a történelem során.
A mi fényességes felcsuti generalisszimuszunk hadi sikereit senki és semmi nem tudta és nem tudja űberelni a jövőben sem.

Ave Caesar

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.