"Kevesebb, mint negyven munkanap van hátra a 2012. évből. 2013. január 1-én az összes magyarországi iskola megszűnik létezni a ma ismert formában és beolvad a ma még alig létező Klebelsberg Intézményfenntartó Központba" - írja Kunhalmi Ágnes közleményében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@nahát: nahát, addig meg szabadon rabolhattok, ölhettek, jogtiporhattok, gyalázkodhattok, pedofilkodhattok,(egyházi segítséggel), lophattok, basiskodhattok, baksisért, nahát, ezek aztán az okok a kussra!! És a felsorolás nagyon hiányos, messze nem teljes!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Tiszta katyvasz az egész ! Értelmetlen betűhalmaz melynek semmi értelme! Ezt nem én mondtam hanem az igazgató bácsi aki 32 éve igazgat mellette tanít!
kukac50
Nincs meg a fedezet az iskolák államosításához. kapkodnak összevissza.
Előbb az önkormányzatok adósságát dobják össze a parlamentben.
abacs62
@entero: Többé nem veszlek figyelembe, de erre még válaszolok. A személyedről levontam a konzekvenciát. Egy hencegő, öntelt típus vagy, akit az én köreimből pillanatok alatt kivetnének . Ez a kettőnk közti különbség, amit felépítettem egy életen át, azzal nem vagdalódzom, ellentétben veled. Nem teszek hozzá több kommentárt, ha el jut az agyadig megérted, ha nem "szefós" vagy.
entero
@abacs62: Megértettem. A köreidet üdvözlöm, én sem ragaszkodom hozzájuk minden áron. További szép estét.
Csizmás Kond
Miért kell minden este valaki valakire megharagudjon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.