Orbán Viktor egyértelmű sikernek tartja az Európai Bizottság szerdai jelentését Magyarország gazdaságáról. Értelmezése szerint már "van papírunk is arról, hogy a magyar gazdaság jó úton jár".

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ha siker a munkahelyek bezárása, a növekvő munkanélküliség, a szegények, elesettek teljes kifosztása, az emberek öngyilkosságba hajszolása, akkor már nincs is miről beszélni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ha siker a munkahelyek bezárása, a növekvő munkanélküliség, a szegények, elesettek teljes kifosztása, az emberek öngyilkosságba hajszolása, akkor már nincs is miről beszélni.
yazo64
Az ő értelmezése szerint... szelektív hallás... csak azt hallja meg amit akar...
Ez a fajta viselkedés kisgyerekekre jellemző...
Feraj49
Azt nem értem,ha sikeres a magyar gazdaság OV szerint,akkor mi a jó francnak kell a kormány által meghirdetett.és bevezetett folyamatos megszorítás ? Miért is kell már megint "meghúzni " a nadrágszíjat ! Nincs több lyuk már !!!Szorítson a kormány a saját emberei nadrágszíján ! /450 000Ft egy rendszámra,hány gyermek lakhatna jól ekkora pénzből ?
KöBüKi
@kkalman: Én már nem ecsetelem,de ez az ember sajnos agyhely halott.!!!
Gondolom hogy ezt rajta kivül nem sokan hiszik el.!!!
bakegya
Areflexyás aggyal valóban csak erre a következtetésre lehet jutni.
Csak az nem világos számomra ,hogy áll ez a zsebhuszár még a két lábán, bot nélkül.Ja ,hogy azért nem fizetnek semmit!
overdose
Dübörög a gazdaság hol ?azért a sok öngyilkos,kilakoltatott már 3300 családnál tartunk,és még ti gyilkosoztok le ártalmatlan embereket, ? nem hülye a nép a ti agyatokkal nagy baj van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.