Rácz Margit közgazdász szerint a probléma az, hogy olyan elemek vannak a költségvetés bevételi és kiadási oldalán, amelyek Brüsszel szerint nem fenntarthatóak. Kósa Lajos az országjelentés 2014-re vonatkozó becsléseit ahhoz hasonlította, mint amikor egy diák még el sem hangzott feleletét rosszul értékelik. Ennek kapcsán a politikus Brüsszelre utalva úgy fogalmazott az M1 Ma reggel című műsorában, hogy "elgurult a gyógyszer. "

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Kósa úr azt is el kellett volna Brüsselben mesélni mekkora hiányt okoztak a fideszesek az önkormányzatoknál,és a kormány vizsgálat nélkül kifizeti:korrupció !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Lajcsi! Előbb itthon kellene a gazdaságot talpra állítani, és, ha ez sikerült, akkor lehet foglalkozni a görögökkel, olaszokkal, spanyolokkal.
Addig is te keresd meg a gyógyszeredet, meg a főnöködét is!
sport50
kósáéknál nincs olyan,hogy tévednek,főleg,hogy be is ismerjék!!megy a duma,mindig ugyanaz,és mindig csak a választóikat célozzák meg vele,amit ők szeretnének hallani,ők megadják!!unalmas!!
bakegya
Debrecenbe kéne menni,mert ott az összes mellékhatás rajtad jön ki,és nem rajtunk az ország most már bármelyik felén!
Ja,Brüsszel meg már fél hulla az orbánadagolókból 3 éve végül is dől a puskapor,ami csipi az orrukat,de az átutalási csapokat azért nem bánjátok ha rátok nyitják még mert megérdemlitek a kenetet a következő békamennetre.
bra048
Sokak gyógyszere gurult el. Legfőképpen Orbán, Kósa és Matolcsy uraké !
Pálinkafőző Rézüst
@entero: mert itt vagy, tibike!! Illen ecceű... mint te...:))))
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Te pedig szánalmas vagy, csak nem mindenki veszi ezt észre szenilis korban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.