A miniszterelnök szerint az Európai Bizottság szerdai országjelentése azt mutatja, hogy sikeres Magyarország unortodox gazdaságpolitikája. Orbán Viktor az ír miniszterelnökkel folytatott tárgyalása után kijelentette, hogy végre papírunk van arról, hogy az ország stabil és a magyar gazdaság jó úton jár. Demján Sándor azonban nem teljesen osztotta a kormányfő véleményét egy gazdasági konferencián.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
Nekem olyan papírom van, hogy attól még orbán is beszarik. És akkor mi van?
Pálinkafőző Rézüst
Majd kitörölük vele! Ha lesz még mit szarni!!!
dubitus
Igaza van!
A papír igazol!
A múlt hét óta hiszem, hogy Hófehérke történelmi személyiség, mert láttam az élettörténetéről szóló könyvet a bolt kirakatában!
Aprajafalva is van, hupikék törpikékkel, hiszen szerepelnek a TV-ben!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Amennyi wc papírt vettek ma is a Tescóban egy óra leforgása alatt, nem hinném hogy gondot okozna az embereknek a kakilás...:-))
kumming
@entero: Ne is érdekeljen, hogy nagy tételben a vállalkozók veszik.
sport50
akkor most hinni kell az eu-nak vagy nem???amit írtak ez az első fele,nem olvasták tovább??vagy ha számukra kedvezőt írnak akkor az igaz,ha nem akkor harcolnak??amit matolcsy csinál 64adófajta van,a megszorítás, naponta újak amik persze őket nem érinti,abból nem nagy kunszt 3%alatt tartani!!2013-ban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.