Élve temették el a múlt hétfőn meggyilkolt Szita Bencét a tettesek, erősítette meg a család egyik tagja a Kaposvári Újságnak az orvosi körökből származó információt.

A portálra péntek délelőtt felkerült hír szerint boncoláskor a máj állapotából következtettek arra az orvosok, hogy a 11 éves felsőmocsoládi kisfiút élve temették el.

Az internetes újság családtagtól származó információi szerint "Bencét valóban olyan brutálisan megkínozták a gyilkosai, mielőtt élve eltemették, hogy annak részleteit - mint sajtótájékoztatóján a somogyi főkapitány mondta, s ezzel egyet kell értenünk, kegyeleti okokból, mert annyira borzalmasak - nem szabad nyilvánosságra hozni".

A portál értesülését a rendőrségen nem kívánták sem cáfolni, sem megerősíteni. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya annyit közölt, hogy "Piros Attila rendőrkapitány utasítására, külön kérésére semmiféle információt a nyomozás végéig nem ad. Akkor pedig majd közleményben tájékoztatják a sajtó útján a közvéleményt."

A brutális gyilkosság elkövetésével a rendőrség P. Erikát, a fiú nevelőanyját, és két kaposvári hajléktalant, K. Józsefet és B. Józsefet gyanúsítja. A gyilkosságban való részvételt mindhárman elismerték a kihallgatások során - írta a Kaposvári Újság.hu.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Miért kell ez még mindíg ?...mindenki tisztában van ezzel a brutális tettel...kapják meg a méltó büntetésüket a tettesek rohadjanak meg nap mint nap kínok között...de hagyják már ezt a kisfiút nyugodni békében...nem is a gyerekkel törődnek már hanem a hírveréssel és az abből származó pénzzel...szégyen gyalázat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@QQríkú: Ezt kérdezem én is! A nőnek is volt saját gyereke.
entero
@lbs: Inkább csak éjfél után, sok gyerek tízkor még fent van...
QQríkú
@gabrella: Nem állítottam arról a nőstényről, hogy nő, mert az rád nézve lenne sértő!
Ő csak egy női ivarú humanoid alkat.
lbs
@QQríkú: Ez a három emberjellegű lény - inkább emberimitátor, szörnyszülött - ezzel a cselekedetükkel végérvényesen kiírták magukat azok sorából, akiket embernek lehet egyáltalán nyilvánítani!
Állatoknak sem lehet nyilvánítani, mert állatok ilyen dolgokat soha nem művelnek.
Az állatoknak egyébként - Hazánkban is nagyon helyesen - jogaik vannak, pl. a kínzásuk szigorúan tilos!

Viszont a társadalmat meg kell szabadítani tőlük és ezt oly módon célszerű végrehajtani, hogy mindazokban akiknek a tudatalattijában hasonló szadista gondolatok munkálnak garantáltan elrettenti.
Egyféle nagy-veszélyességű bioanyagként lehet ezeket kizárólag kezelni és elbánni velük.
Cca. úgy mint a biomassza esetében.

@Pilóta: Az hogy én hogyan élek, nem tudod megítélni.

Viszont akik képesek egy szeretni való, tehetséges szófogadó kisfiút, olyan bestiális kegyetlenséggel kivégezni, mint egy hasonlóan védtelen kismacskát, vagy kiskutyát az aberrált, drogos utcagyerekek, nos ezeknek a Szent Inkvizíció és a távol-keleti kultúrák legkifinomultabb és technikailag legfejlettebb kínzási módszerei is kevesek lennének!
Hárman egy védtelen kisgyereket a legbestiálisabban halálra kínoztak és élve temettek el!!!
Amit leírtam a legenyhébb megoldás lenne!

Mivel műszaki embere vagyok, a tettük ezt hozta ki belőlem!
Chopper
@gabrella: Az édesanya az agyvérzése miatt nem tudta ellátni a kisfiát, ezért egy ideig az anyai nagymama gondozta Bencét... Sajnos a fiú 8,5 éves korában a nagymama beteg lett, nem tudta tovább ellátni Bencét, ekkor Gy.Sándor vállalta a kisfiút, mivel születése óta jó kapcsolatban voltak, Bence apukájának tekintette és a testvérek szerették egymást...
Az édesanya a lehetőségeihez mérten a legjobb döntést hozta, tudta szerint a legjobb helyre helyezte el a kisfiát!...
Az édesanya szívből szerette mindkét gyerekét, ezt tanusítják a lánya FB. oldalára feltöltött fotóik is...
Sajnos, van olyan élethelyzet, amikor az édesanya nem tudja ellátni a gyerekét, attól még nagyon szeretheti és a gyerek érdekét nézve a lehető legjobb helyre helyezi el...
Kívánom, hogy veled ilyen soha ne történjen meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.