Büszke nép a magyar és az arab is, mondta a miniszterelnök. Fontos az üzlet, mert valamiből meg kell élni, de a magyarok szemében elismerésre méltó, hogy az arab kultúra több ezer éves – vezette fel megnyitó beszédét Orbán Viktor miniszterelnök a mai, első arab–magyar gazdasági fórumon, amelyen 16 arab országból több mint 200 üzletember vett részt. Persze, ha Budapesten körülnéznek, akkor láthatják, hogy a mi nagyszüleink, dédszüleink és ükszüleink sem lustálkodtak – tette hozzá.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Koldulni az éhező embernek muszáj,viszont erre egyetlen koldus sem büszke.
silber13
Sajnálom, de nem tudom kihagyni a kép aláírását: "...gondolatban még mindíg a focipályán van...és...középpályás létére, azért is...beáll a sorfalba... kiteszi testét a szabadrúgás rettenetének!...Lőjetek Irokézek! !" Biztos,ami biztos, védi az ilyenkor kötelezően védendőt! Elvileg...
bakegya
Ja,azért ezt az ezeréves olajos-újgazdagok sregét el ne felejtsétek tájékoztatni arról az apróságról,hogy az orbáni metodikához hű őspolitikusaink a mi még olyszorgalmas felmenőinket az utolsó gatyáig-de volt akit a túlvilágig- államosítottak,nekünk már jó ha az őskeresztény imakönyveink és a sárga csekkek maradtak.
DR Eric CARTMEN
Tizenhat arab országból csaknem kétszáz üzletember, diplomata és politikus vesz részt a Budapesten zajló, kétnapos arab-magyar gazdasági fórumon, amelyet magyar részről Orbán Viktor és Szijjártó Péter nyitott meg. Napirend előtt méltató szavak hangzottak el az Iszlám Törvénykezés (Sariá) demokratikus jellegéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.