A fideszes Wittner Mária szerint a szocialisták Nyugaton tett, hataloméhségből fakadó állításai minősített hazaárulásnak számítanak. A kormánypárt országgyűlési képviselője ezt szerdán mondta Budapesten, újságírók előtt, reagálva Mesterházy Attila MSZP-elnöknek a l'Unitá című olasz baloldali napilap vasárnapi számában megjelent, Az EU állítsa meg a fasiszta sodródást című interjújára. Wittner Mária ezt kommentálva úgy fogalmazott: "kikérjük magunknak minden tisztességes magyar ember és minden áldozat nevében, hogy Mesterházy lefasisztázza a kétharmaddal megválasztott kormányt". Hozzátette, az MSZP elnökének meg sem lenne szabad szólalnia, mert "a hataloméhsége már annyira az egekbe szökik, hogy képes nap mint nap hazudni a parlamentben".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"a szocialisták a mai napig nem számoltak el pártjuk, valamint az MSZMP bűneivel és utóbbi vagyonával" - Drága (és ez szó szerint értendő!) nacsasszony! Az Fideszben épp annyi volt MSZMP tag ül , ha nem több mint az MSZP-ben. A Fidesz épp úgy markolt az MSZMP vagyonából, mint a többi párt. Tehát ha már elszámoltatásról beszélsz akkor az összes eddigi parlamentbe jutott pártnak el kell számolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Vezekelek: Igen, elvtárs, de ez most a lényeg szempontjából érdektelen.
entero
@Pilóta: Tudom. Az urat elfelejtettem idézőjelbe tenni.
Vezekelek
@marlin: Dehogynem!
Az a Kövér Laci aki Fridit elvhűtlensége miatt meg akarta ölni!
coyote3
A Korvin köz macájának igazsága...
Ajánlom mariska néni figyelmébe a Dzsugasvili klón Brüsszelbe szaladgálását amikor még ellenzékben volt.
marlin
@Vezekelek: Azt ugye nehezen viselik, ha velük ellentétben valakinek esze van!! :))
Amúgy, ez az a doktorKövér, akit (mint anno a Deutsch(Ex)Fűr-t) "átrugdaltak" az egyetemen és azóta a doktorVölnerékkel Húsvétkor együtt mennek a Feltámadási misére!! (összejár a két család):-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.