Valahogyan meg kell oldani, hogy a nyugdíjasok járulékának legyen fedezete – mondta a Semmelweis-terv végrehajtásának koordinálásáért felelős, egykori miniszteri biztos szerdán Budapesten. Hozzátette, hogy ez jelenleg még nincs napirenden. Bodrogi József, a múlt héten távozott miniszteri biztos a Napi Gazdaság Az egészség ára című konferenciáján úgy vélte, például a nyugdíjak bruttósításával fedezni lehetne a nyugdíjasok egészségügyi ellátását. Kifejtette: a magyar társadalom 1900 és 2012 között „drámai” változáson ment keresztül. A 60 éven felüliek aránya megháromszorozódott, míg a 14 éven aluli lakosság harmadára csökkent.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
A ti hibátok hogy nem szültek ! forduljatok fel elmebetegek !
Kutyafüle
A cikkben említett 1900 nem elírás véletlenül?

Kifejtette: a magyar társadalom 1900 és 2012 között „drámai” változáson ment keresztül. A 60 éven felülie
marlin
@Kutyafüle: Ezek a "barik" megint nem látják a fától az erdőt!! (barátok) :))
Talán a hülyébbnél hülyébb megnevezésű megszorítások helyett inkább azok a munkavállalók hiányoznak a költségvetésből akik külföldre kényszerülnek dolgozni!!
Itt meg maradnak a fideszesek, a nyugdíjasok, a segíjesek!!
Nem a nyugdíjasok sokadszori(!) sarcolásával kellene a bariknak a jólétét megfizettetni!!
"Sok urunk nem volt rest, se kába,
birtokát óvni ellenünk
s kitántorgott Amerikába
másfél millió emberünk."
Pilóta
"A Kormányszóvivői Iroda közleménye szerint Bodrogi József miniszteri biztosi megbízatása november 13-án lejárt. „Így Bodrogi Józsefnek semmilyen jogosultsága nem volt arra, hogy a kormány nevében bármilyen nyilatkozatot tegyen egy mai egészségügyi konferencián.”"
Kutyafüle
@marlin: Elnézésedet kérem, de én arra értettem az észrevételemet, hogy a statisztikai adat 112 évre szól. Közben volt 2 világháború. Itt inkább elírás van, talán 1990-et akartak írni:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.