Szaúd-arábiai vezető politikust fogadott a magyar kormányfő és a nemzetgazdasági miniszter. Orbán Viktor örülne, ha a két ország között minél több személyes kapcsolat alakulna ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
@overdose: Teljesen igazad van! Már egyre többen látnak ki a ködösítésből.
De ne trágárkodj, legyünk a nyomorunkban is kulturáltak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Már a Kádár rendszerben is tanultak itt külföldi (arab,török,stb,stb ) diákok. Fizetniük kellett az oktatásért. Ha ez ma is így van, akkor semmi gond sincs vele.
A baj az hogy az elmúlt húsz évben a magyar oktatás színvonala nagyot zuhant,már csak nagyon kevés külföldi diák jön ide tanulni. Inkább a lengyelekhez vagy a csehekhez mennek.
overdose
@kedwes: igazad van de amit művelnek az mindent felülmúl!
kkalman
Na akkor most kik is lesznek politikai, gazdasági jó barátaink? Az azeriek, a kínaiak, szaúdiak, vagy akik éppen elfogadnak bennünket?
Hellcat
Mindenféle csodálatos országgal tárgyal a viktorka...arról nem is beszélve hogy közben a magyarok meg kipusztulnak nagy jólétükben.
sport50
nem fognak a diákok megfagyni az egyetemeken??mert azt hallom,nem tudnak majd fűteni a pénzkivonások miatt!!!ezt is elmondta a vezér???
kerék
@sport50: Az egyetemeken 1 hónapos szünet lesz, pont emiatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.