Az atv.hu híradása alapján a jobbikos Gyöngyösi Márton hétfői kijelentése ellen Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Bajnai Gordon, volt miniszterelnök fog fellépni a Kossuth téren vasárnap délután 15 órakor. Azaz a legerősebb pártok és civil közösségek legmagasabb tisztséget betöltő képviselői. Azonban Rogán Antal nem az. Miért nem Orbán Viktor? Miért hallgat egy ilyen ügyben? Milyen érdek lehet az, ami arra készteti a miniszterelnököt, a Fidesz elnökét, hogy ilyen, a nemzetet döntően érintő kérdésben ne vállalja a nyilvánosságot? Mi késztetheti arra, hogy ne ő maga vállalja a megszólalást, amikor erre hazánk legfőbb szövetségeseinek egyike, az USA is felszólítja a kormányt?

Forrás: stop.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@honeykiss: Grazban most van a 10 éves találkozó az ápoltaknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
manocska1
@nyanya001: azt hiszem ebbe van valami igazság!!??
marlin
"Hol van Orbán Viktor?"
Hülye kérdés!! Hol lenne??
Hát Grazba ment, "pihenni"!! :))
Zsana
Azért mert akkor a Jobbik nem állna mellé, ha szükség lenne rá !!!
Egyébként, hol vannak a KDNP -s nyilatkozatok. Egyet sem láttam, hol a Magyar katolikus püspöki kamara elhatárolódása !!!
kkalman
A közszolgálati rádióban, ahol bejelentette, jövőre erősen gyengülni fog a forint.
sport50
nagyon sok mindenben,ami neki kínos nem mer kiállni,mindig van valaki akit küld,elmondatja vele,stb.így a jobbikos szavazókat is pártolja,csak ugye ezt nem lehet nyíltan!!!persze mindig lesz kifogás miért nem ő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.