Izraeli ügynökök markában Amerika. Mostani összeállításunkban bemutatjuk, a befolyásos amerikai-izraeli kettős állampolgárok milyen nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek az Egyesült Államoknak és a világnak.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Még szerencse, hogy az amerikai emberek túlnyomó többsége leszarja nagy ívben ezt a baromságot is és köszi szépen, jól érzi magát a bőrében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@Dr.luigilongo60: Hát,én még nem láttam a "nagy hazafiakat" döntéshozói pozícioban. Márpedig,zsebet kiforgatni onnan lehet hatékonyan,lásd: Elmúlt 22 év.
Egyébként meg ha nem érdekel a téma,nem kötelező hozzászólni,főleg nem háromszor. :-D
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Már írtam máshol, nézd meg ennek a hibbant Emlőkének az életrajzát.
32 éves, életében nem dolgozott, most is az adófizetők pénzén ossza a nemlétező észt.

Egyébként meg fitymáreszék is nagy hazafiaknak kommunikálják magukat, vagy ez a tény elkerülte a figyelmedet?
sasi1115
@Dr.luigilongo60: Fontos a nemzetbiztonság, de ugye mit ér a nemzet biztonsága az emberek létbiztonsága és jogbiztonsága nélkül. A magyarországi magyarokat a saját honfitársaik semmizik ki leginkább (elsősorban az ingyenélő politikusok és a háttérudvar). A nagy számok törvénye alapján ebben zsidó származásúak is vannak, bár én jobban gyűlöltem a "nagymagyar" főnökömet a szlovák háttércégével, mint a zsidó származásút, mivel az velem emberségesebb volt és nem nézett teljesen hülyének Ha kihalnak az itt élő, adófizetők, akkor lassan nemzet sem lesz.
Ezzel kellene foglalkozni, aztán ha a szabad rablás ellen is így harcolna a Jobbik, akkor talán valami esélye is lehetne a későbbiekben. De mivel csak a zsidózás az osztályrészük terelési célzattal (leginkább akkor amikor a fitymáresz még tovább szorítja az emberek nyakán a hurkot és teljesen ellehetetleníti őket), így csak kormányunk fiókpártja marad, aki majd ha kell (2014), letérdel és bő nyállal biztosítja a vezért odaadásáról. Esetleg előre hajol...
De lehetséges az is, hogy nem akarja a Jobbik megsérteni a gyenge idegzetű álszent keresztény jobboldali hívőket és a megszokott misszionárius pózban ..aszatja meg magát a Fidesszel.
Egy biztos, nem zsidózni kellene, hanem jobban támadni a Fideszt és akkor több szimpatizánst szerezhetne.
Szomorú, hogy az egyszerűbb módot választják, de így legalább lehet tudni hogy mire lehet számítani. Elvileg ez is egy program, csak sokak számára gyomorforgató.
moiszikf
@Dr.luigilongo60: A Fityisz-féle rettentőnagymagyarság olyan eredeti,mint Plagi Pali bácsi doktorija. Nehéz komolyan venni azok után,amit a 1990-'94-es ciklusban műveltek.
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Sajnálom de nekem a jobbik magyarkodása sem hitelesebb.
keresztapa
A nemzetbiztonságáért mit is hajt végre Izrael, kik ellen, és nincsenek problémáik. Mert
lehetőségük és összeköttetésük jóvoltából szinte mindenhová eljutnak, minden elképzelésüket végrehajtják, mert csak ők váltak a világon erre képesnek! Ezek után elgondolkozni lehet, ha ez nem így van, akkor miért is lehet egy országnak azt megtenni amit évek óta tesz, büntetlenül a Palesztinok ellen. Gyűlölködés nélkül csak az események tükréből, hogy hol is kell keresni a nemlétező igazságnak tűnő cselekedetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.