Jövőre hétvégenként nem járnának a BKV-buszok, a villamosok, a HÉV- és metrószerelvények, ha a fővárosi önkormányzat komolyan venné a saját költségvetési koncepciójában leírtakat. A címoldallal és az aláírásokkal együtt is alig 9 oldalas (!) dokumentumban ugyanis Tarlós István főpolgármester és helyettese, Bagdy Gábor leszögezi: a rendelkezésre álló forrásokhoz kell igazítani a közösségi közlekedés szolgáltatásait, miközben nem tervezhető működési hiány - olvasható a keddi Népszabadságban.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Na, pontosan itt a bibi!
Egy csődszélére jutó Kft. vezetése takarékossági, és költségcsökkentési intézkedései mellett a bérek befagyasztását, rosszabb esetben csökkentését határozza el. Mondhatnánk természetesen, hiszen ez az egyik út, hogy kilábaljanak a bajukból.
De Magyarország (Budapest) az más!
Itt növekszenek a vezetők (képviselők) jövedelmei és ellátásai miközben nyilvánosan is ki van hirdetve, hogy száguldunk a csőd felé!
Pálinkafőző Rézüst
@kedwes: vajon miért nem szüntetik meg a kis kecsege Dávidka kedvéért létrehozott BKK-t, a több milliárdos kts.-vetésével. ??? És akkor talán tudna működni, ha nem is magas színvonalon, de alpszinten a BKV:??? Vajh ki tudja ennek az okát, fideszes elvtársak?? Véleményeket kérnék... De ne emútnyócév, hanem a konkrét problémára, és kérdésre!
kedwes
@Pálinkafőző Rézüst: Csak bízom benne, hogy megkapjuk a válaszokat a kérdésekre, de félő, hogy már késő lesz!
satan666
Púpos kurva legyek ha erről is nem a Gyurcsány-Bajnai duó tehet.???De éppen ma ugatták,hogy Budapest adósságának 40% MI AZ ADÓ FIZETŐK ÁTVÁLLALJUK!!! Akkor ha lehet Vasárnap ne gyalog vagy Taxival keljen mondjuk a Templomba,Lóversenyre,Foci meccsre,Vagy a koldus faszára elmenni.Mert saját autót egyre kevesebben tartanak. A lóvé egyre kevesebb a nép 90% nak a zsebébe.De Fasz szopó Város vezetőink fizetését Tarlóstól -Vitézyig emelik az égbe mert olyan snassz ha nem kapnak annyit mint egy Miniszter.És az természetes,hogy emelik a beosztottjaik lóvéját is mert nekik is jár. Csak azok nyomorognak és járhatnak majd gyalog akik ezeknek meg termelik a bőséget.
kukac50
Nem jár a Parlamentbe a politikusoknak autó, üzemanyag kártya hozzá és sofőr.
Annak árán lehet közlekedni hétvégén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.