Továbbra is téliesek az útviszonyok a keleti országrészben, így Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Békés megyében - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztálya a vasárnap délutáni jelentésekre hivatkozva.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@almosd: Ne sajnáld magad! Én is dolgoztam a hétvégén, szombaton hajnal 3 - ra kerültem haza , vasárnap délután... ja pénteken egész nap, ma is mentem! :-(
almosd
@sziráki ágnes: nem sajnálom magam mert szeretem csinálni,csak hát egy idő után már fárasztó,de nem baj holnaptól szabin vagyok egy hétig :-)) ,neked is kijut a jóból ! :-(
sza
@almosd: Nemigazán , mert amikor itthon leszek akkor csak sütök főzök , meg ugrálok a gyerekek körül... , De ha a másik oldalát nézzük akkor imádom őket és szívesen csinálok meg nekik minden sütit , kaját amit kérnek. :-) Megérdemlik! Olyan jó hogy vannak nekem ..., a legjobb este 8 után amikor már mind a helyén van! :-))))
almosd
@sziráki ágnes: ez nem csak munka de szórakozás is ,hálás feladat,és öröm teli :-))
sza
@almosd: Valahogy úgy! Csak ne kellene mindig nekem mosogatni... , na mindegy. Jó éjt neked! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.