Közös nyilatkozatban biztosították az anyaországi hallgatókat támogatásukról külhoni magyar felsőoktatási intézmények hallgatói önkormányzatai hétfőn. A dokumentumot nyolc felsőoktatási intézmény hallgatói képviselete írta alá.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@noboza: Téged ki pénzel, hogy ilyen butaságokat írsz? Vagy jön ez biztatás nélkül? Ajjaj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
@silber13: fogalmazd mégegyszer mert kissé zavaros ki kivel és ki kivel nem?
silber13
@noboza: Szóval nem akarod érteni! akkor ezt tessék írni...:-))))
noboza
@silber13: elemeztem:csak azt nem értem mé írod azt, hogy nem állnak szóba velük?Orbánt több nagy, népi bansaira meghívták már Székelyföldre is a Tusnádfürdöi összejöveteleken előadásokat tart most nemrég készpénzt küldött nem tom melyik városukba a Magyar igazolványért most is sorban állnak .a teljesség igénye nélkül.akkor?
Dr plágium
Viktor! Veszélyben vannak a külhoni szavazatok! Nektek annyi lesz 2014-ben!
silber13
@noboza: Áruld már el, miféle "készpénzt" küldött, mellesleg kinek és kiknek a pénzéből és mennyit? ( Ezt egyáltalán ki hiszi el? ) Mert, hogy nem a sajátját ajánlotta fel, az biztos. Na igen! Előadást, előadásokat, "konzultációkat" tart. elkötelezett, hithű csinovnyikjai számára. Ugyan miről? Saját hipotéziseiről elveiről, mindenki ( még erdélyiek számára is kötelező érvényű, önmaga által megfogalmazott saját csalhatatlan igazságairól? Ha elmondanád keserveimre a feleleteidet megköszönném...
noboza
@silber13: Nem sok mindent értel a környező világból vedd le az ellenzót megvilágosodhat sok minden

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.