Pénzbírságot szab ki a Fidesz-frakció Ángyán Józsefre, mert a kormánypárti politikus a képviselőcsoportban elrendelt kötelező szavazás ellenére nemmel voksolt hétfőn a parlamentben a földtörvénnyel összefüggő alkotmánymódosításra - közölte a Fidesz-frakció kedden az MTI érdeklődésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Hol lehet adakozni? Adok a többinek is, ha ez kell, hogy mostantól a saját józan eszük szerint szavazzanak, ne birkanyájként...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
Még jó hogy már nem használják a derest ,különben kapna Döbrögitől.
KöBüKi
Láttam arrogánstónit az ügy kapcsán nyilatkozni: - hogy micsoda kéjjel tudnám kitekerni a nyakát!!!
musicnummer1
Szerencséje, hogy nem " rúgták ki"...és ha visszarúgna ??? Sokat eltalálna a nyomkodósok közül a 2/3 ban...még jó, hogy névszerint nyomogatnak...
A Tündik bündije
@yazo64: Én sem értettem először, mert ugye egy szavazás már úgy 20 ezer éve, a mamutra vadászó bőrgatyások óta valahogy úgy működik, hogy akkor ti most akartok-e csalik lenni, hogy eltereljük a kardfogó tigris figyelmét, avagy esetleg nem, és akkor hogyan oldjuk ezt most meg, kedves barlangba született NER társaim? Aztán persze leesett, hogy a felcsúti turulsámánnál ez sem egészen egyértelmű.
Csizmás Kond
Ésszerű megoldás...a pénz mindenhol jól jön...:)
szaboria1
Hé FIDESZ nem parancsra kell gombot nyomni nem ezért lettek megválasztva a képviselők, hogy ne a saját gondolatuk szerint cselekedjen. A képviselői eskü is arról szól a népet szolgálja és nem egy párt érdekeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.