A HVG híre szerint listázza egy Balatonalmádi gimnázium igazgatója a diákok politikai véleményét, majd ezt a listát el kell küldenie a kormányhivatalnak! Az, ami a napokban kezdődött csak úgy tarthat ki, ha együtt vagyunk, és megvédjük egymást. Ezért a Kettős Mérce szerkesztősége arra kér titeket, küldjetek levelet mind az iskolának, mind pedig a megyei kormányhivatalnak. Ne érezhesse senki megfélemlítve magát!  [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ilyen listázások a Rákos érában voltak !
Visszaköszön a múlt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: visszatérve a témára, miért baj az, ha valakinek van politikai nézete azt más is tudja, vagy mit ér el a nézeteivel ha nem lehet tudni milyenek azok ?
marlin
Röviden: ezektől a bunkóktól minden kitelik!! :-((
GeoCravker
@Pálinkafőző Rézüst: Az nem így szólt. Inkább valahogy úgy, hogy:
Vezérünk pillanatnyi szünetet tartott. Eközben a Parlament tagjai felállva, vastapssal ünnepelték népünk bölcs vezérét, a Pannon-medence zseniális stratégáját, Rákorbi Vikmatyi elvétársat.
Csizmás Kond
@Horizont: Szerintem a beidegződés nagyon közel áll..de nem a félés miatt hanem mert másnak akar látszani...
na de mi értelme van a nézetének ha azt nem érvényesíti ?
Csizmás Kond
@Horizont: Az elsőt megérted csak gondolkodj...:)
A másik meg, hogy érvényesíthetné ha tagadja vagy titkolja ? Az igaz, hogy vállalva sem sokra lehet menni de legalább el tudod mondani mit akarsz viszont titkolva ez nem megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.