Novemberi felmérésünkben a választópolgárok aktivitásának változása volt a legfeltűnőbb: az Együtt 2014 választói mozgalom októberi fellépése mind a kormánypárt, mind a vezető ellenzéki párt szimpatizánsait mozgósította. Az is kiderült, hogy az előző miniszterelnök komoly kihívást támaszt a jelenleginek. A pártok közül a Fidesz őrzi vezető helyét, és az MSZP is a másodikat. Az utóbbi a „biztos” szavazók körében valamivel gyengébben teljesít, mert a szimpatizánsai között az átlagnál valamivel kevesebb az aktív, elkötelezett szavazópolgár.

Forrás: zipp.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Tekla: Mi lenne ha előbb jobban tájékozódnál a Bajnai vagyonáról még nem politizált Gyurcsánnyal egyetemben mikor már gazdagok volt . Ja és ök nem vették fel a fizetésüket.
hajduferenc52
Igen a Fidesz bár mit csinál ,akkor is tőbb szavazoi vannak minrt a szakértői mszp-ének?? nem hiszem el
hajduferenc52
@Horizont: az orbán barátod meg cigi ,én inkább hiszek egy libásnak mint egy ciginek
theotti74
Már megint mit akar Bajnai,nem elég embernek tette tönkre az életét!!!Pénzéhes zsidó!!!
szaboria1
@theotti74: Tényeket, dokumentumokat kérünk kiknek tette tönkre az életét!!! Kicsinált magának nagyobb fizetést az egy kulcsos adóval? Bajnai 1 ft.-ért dolgozott.
hajduferenc52
@Horizont: akkor bocsi valóban elnéztem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.