Az utóbbi két és fél évben sikerült átszervezni Magyarországot, a kormány egyik legnagyobb tette az oktatás átalakítása volt - mondta Orbán Viktor vasárnap, egyúttal azt ígérte, hogy a magas törlesztőrészlettel küzdő, becsapott devizahiteleseknek újabb segítséget fog nyújtani a kormány.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És erre a nagy segítségre megint mindenki ráb@szik.
csikknorisz
Eddig is elég egyoldalú volt ez a műsor, "véletlenül" mindig olyanokkal sikerül beszélgetni, akik így, vagy úgy, de nagyon egyetértenek a kormánnyal. Most már a látszatra sem adnak. :) G7 gazdasági magazin dettó, ott sem kispályáznak már mindenféle, a kormánnyal egyetértő közgazdászokkal, egyenesen Matolcsy zsenivel támadtak a múlt héten.
Mobil123
És erre a nagy segítségre megint mindenki ráb@szik.
kkalman
"...a szegénységből csak munkával lehet kijutni, ezért a bajban lévőknek elsősorban munkalehetőséget kell adni."
De az is hozzájárul a szegénység felszámolásához, ha a munkát meg is fizetik. Nem minimálbéren, vagy az alatt!
sport50
további?eddig csak ők,meg a gazdagok jártak jól,az volt az első,hogy magukat kisegítsék!!!ócsa sem épült fel időre,azt a bizonyos munkahelyeket kellene megteremteni amit ígértek a választáskor!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.