Idén is százával szöktek el az ebek a petárdák és tűzijátékok robbanásai miatt szilveszter éjjel. Hiába kötelező, a kutyák alig felében található chip.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Ez engem nem nagyon tud izgatni. Pusztába kiáltott szóként minden évben jó előre elmondják a tévében, a rádióban, az újságban, a legtöbb "gazdi" mégis elereszti a füle mellett: a kutyákat szilveszter délutánján be kell zárni, és csak másnap kiengedni. Aki erre nem képes, az vessen magára, ha elszökik a jószág.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@gabrella: Nah! hát nagyjából így történt! A tetejében amit ő vizsgálatnak nevezett, nem állt másból mint itt ott megtapogatta a kutyust, nekem fel sem tűnt, hogy az vizsgálat... csak a végösszegnél közölte, hogy a chip, a vizsgálat, meg amiért eljött otthonról vagy a rendelőből! Mindegy! Csak azért írtam le, hogy érzékeltessem miért nem rohangálni chipet rakatni a kutyusokba!
Dulcinea
@Feraj49: De ne az én pénztárcám tegyék mélyrepülővé!
Feraj49
@Dulcinea: Már MINDENÉRT fizeSS,fizeSS., ebből áll a FIDESZ !
lópicigáspár
@Kutyafüle: És kifizetted neki? Tőlem valószínű két lábbal lett volna kirúgva!
Kutyafüle
@lópicigáspár: Mármint a hőtérképet? Eszemben sincs. Majd akkor, ha konkrét, készpénzzel fizető vevő jön, és kifizeti a ház valódi értékét, majd akkor, DE sajnos akkor muszáj lesz, mert előírás, ez egy újabb hadisarc:(( Január 1-én lépett életbe ez is sajnos.
Dulcinea
@Feraj49: Ideje lenne már nekik is megfizetni, minden aljasságért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.