Több mint 130 géppel dolgozik a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a középső országrészben, ahol vasárnap délután óta havazik, egyelőre nem jelentettek nagyobb fennakadást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Már megint kint vannak a hókotrók, csak hó nincs. Majd februárba amikor nagy hó lesz akkor egysem lesz kint az utakon, vagy ha igen akkor az is az árokba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: nyanyus, ne akadj fenn ilyeneken,,:))))
csikknorisz
A keleti országrész mindig le van maradva.
yazo64
Azért ne temessék még a telet...
Egy kis előzetes:

"{2013. év január hónapja, összességében: az átlagostól csapadékosabb időszaknak ígérkezik, azonban az ország területi elosztásban ez változó lehet. Az északi területeken több, míg a déli vidéken kevesebb lehet a havi csapadék összessége.}

Január hónap részleteiben:
Hét elején még marad a párás ködös idő. A köd lecsapódás a hideg miatt zúzmaraképződést eredményezhet. Majd felhős, derengős napsütés mellett egyes helyeken viharossá fokozódik a szél.
6.-tól, hideg és melegfrontok váltogathatják egymást. Több helyeken várható csapadék, előbb hószállingózás, hózápor és havazás.
10.-től, ismét borongós, elszórtan felhős, majd eső - ónos-esővel az utak csúszóssá válhatnak, ezt havas – eső követi, majd szeles, hószállingózással –havazással tarkított, derengős, hidegebb napok következnek.
15-18.-i napok, ismét havazást hozhatnak, de több - kevesebb napsütésben is részünk lehet. Napsütéses nappalok mellett is, hideg mínuszok jönnek. Egyértelműen beköszönthet a fagyos januári tél.
22-23.-tól néhol az országban nagyobb havazás várható.
Szinte a hónap végéig, időnként több-kevesebb havazásra, számíthatunk, - ami igen csak kedvezhet a téli sportok kedvelőinek-.
A szélviharossá fokozódhat, a szikrázó napsütés mellett, hófúvásokkal, hóakadályokra, és járhatatlan utakra is felkészülhetünk. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.