A bérükön túl ösztöndíjat akar fizetni a kormány azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik nyugdíj mellett is dolgoznak, de a törvény szerint már nem kaphatnak egyszerre nyugellátást és fizetést is - értesült...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Van itt mindenre kiskapu, csak keresni kell!
Rézangyal
Hm. Tanultam egy keveset, de akkor sem fogom ezt megérteni. A pénz akkor is pénz, ha másnak nevezzük. Nyugdíj vagy ösztöndíj...nem MINDEGY? Ki a lófausztot akarnak a szavakkal megbűvölni? Vagy én vagyok csak ilyen betyár szakadár?
nemkati
Ez nem csak a szavakon való lovaglás. Most egy olyan jogot akarnak elvenni nyugdíjasoktól, amit megszereztek, és amit eddig nem lehetett tőlük elvenni: a megszerzett nyugdíjhoz való jogot. Ösztöndíjat vagy segélyt vagy könyöradományt adhatnak bármikor és elvehetnek bármikor. A nyugdíjat nem vehetik (nem vehetnék) el soha. Kivéve a Fidesz-KDNP kormányt, akik a 2/3-dal bármit és bárminek az ellenkezőjét megtehetik.
nusika
Egy kicsit ""nagyon zavaros"" !! Ha nem lehet "két juttatás", akkor ez mi, ha nem az, csak más néven!!! Már nem tudják, hogyan hazudjanak és javítsák ki a hülyeségeket, amit már 3 éve csinálnak. Most már a teljes összeomlás szélén levő egészségügyet csak egy csoda mentheti meg!!
nusika
""Ösztöndíjat kaphatnak a nyugdíjas orvosok"" - és az asszisztensek, a nővérek, az orvost kiszolgáló személyzetet nem nagyon emlitik, pedig NÉLKÜLÜK NEM MŰKŐDHETNEK !!!
guszty
Ez a kormány ámokfutásához tartozik. Mikor zavarjuk el őket a pics@ba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.