Az elmúlt 2-2,5 esztendőben a magyar kormány úgy szervezte át az ország gazdaságát és nagy rendszereit, hogy azok lehetőséget teremtsenek a gazdasági növekedésre - hangsúlyozta Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár az M1 Ma reggel című műsorában hétfőn telefonon adott interjúban. Elmondta: a kormány az elmúlt 2-2,5 évben elvégezte azt a feladatot, amely odavezetett, hogy Magyarország Európának nem a problémát, hanem a megoldást jelenti. Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy a kormányváltáskor olyan mértékű államadósságtól szenvedett a magyar gazdaság, amely lehetetlenné tette a növekedést.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
De hiányoltam a vicces hazugságaidat zseléagyú:))))))
vukkocska
Ennyire sz@rba van a Fidesz kommunkáció, hogy a külügyi tárca államtitikárának kell besegíteni? Mondjuk, Selmeczi után nem is csodálkozom. Pedig jobb lenne, ha Szijjártó inkább a külpolitikával foglalkozna, amíg főnöke meg nem gyógyul. Azzal nem égeti magát annyira.
abacs62
A gazdasági fellendülés feltételei a "fityisz-szótár" szerint a saját, és a csókosok zsebének degeszre tömése. A többi meg dögöljön éhen,
human
"úgy szervezte át az ország gazdaságát és nagy rendszereit, hogy azok lehetőséget teremtsenek a gazdasági növekedésre"
Anyuci, én azért lettem matekból 1-es, hogy később 5-ös legyek. Hihető

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.