A diákok először Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter nyitóbeszédét szakították meg, mikor megafonon arról kezdtek el beszélni, hogy a kormány szerintük tönkreteszi a felsőoktatást. Balog ekkor „jól neveltségre" utasította diákokat, ők pedig elhallgattak. Ezután jött Hoffmann Rózsa. Az oktatási államtitkár beszédének nagyjából ötödik percében a hallgatók jelezték, szeretnének kérdezni tőle. Az államtitkár ekkor – a Hír24 helyszíni tudósítója szerint meglehetősen Hoffmann-párti – közönséghez fordult és megszavaztatta őket, hogy engedik-e ezt a diákoknak. Erre ők nemet mondtak, így a hallgatók csendben maradtak. Hoffmann előadása után azonban, a közönség fújolása közepette, kimentek a színpadra, de ekkor sem engedték őket a mikrofonhoz. Tudósítónk szerint egyértelműen a hallgatók ellen volt a nézősereg, többségük Hoffmann Rózsát védte. Volt például olyan néző, aki eltakarta az egyik tévétársaság kameráját, amikor a diákok a felsőoktatás problémáiról kezdtek beszélni.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Balog Zolika sem szinmagyar, jobbikos párteigenossék,tudtátok-e ezt?1-2 BYER ZS cikket ő is megérdemelne!!Hoffmann R-nak meg rég a zártosztályon a helye,Ő A NEMZET SZÉGYENE!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.