"Hibát követtünk el. 2004-ben a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló népszavazáson a rosszul feltett kérdésre rossz választ adtunk" – írja az MSZP elnöke.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez volt a kérdés :
"Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással – kérelmére – magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. törvény 19. paragrafusa szerinti magyarigazolvánnyal vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?"
...most meg az a kérdés, hogy mi volt ebben rosszul kérdezve ?
marlin
Gondoltam, hogy egy bizonyos réteg nem érti!! :))
(egyébként pedig nem hiba volt, hanem bűn volt és ideje volt az MSZP részéről a bocsánatkérésnek)
Dr. Felipe
Hát igen akkor volt egy érvényes népszavazás arról melyben a magyar államolgárok döntő többsége (bele értve a fideSS szavazókat is) úgy döntött hogy a külhoni magyarok ne kapjanak magyar államolgárságot. Pont.
Hát ezzel a népakarattal ment szembe a fideSS mikor megadta az állampolgárságot sőt még szavazati jogot is adott szavazatszerzés céljából. Erre senkitől nem kapott felhatalmazást. Úgyhogy a hibát nem Mesterházy követte el hanem a baltás baltazár turul viktor. Ennyi a történet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.