A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) már közel egy évvel ezelőtt lezárta a magánnyugdíjpénztárak átvizsgálását, három pénztár esetében találtak is visszaéléseket. A rendőrség viszonylag gyorsan lépett az ügyben, 2012 májusában vizsgálat indult az Aegon ellen, ötmilliárd forint értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt. Tavaly év végén az események felgyorsítása miatt a Kehi azt akarta elérni, hogy a PSZÁF is indítson eljárást, azonban egyelőre erre nem került sor - írja a Magyar Nemzet....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
hát ahhoz képest, hogy az eltőzsdézés, volt az ok, ez az ötmilliárd, elég sovány.
nemsokára a maradék 2995 milliárdot is keresni fogják, csak azt nem a rendőrség, hanem a tulajdonosok. vagy az nem hűtlen kezelés? egyébként a "bajnai által eldorbézolt imf hitelből" vett mol- on eddih mennyi a veszteség, 100-150 milliárd, az nem hűtlen kezelés?
a vietnamnak adott 35 milliárdos vissza nem térítendő hitel (de csak ha magyar cégre "közgép"költik legalább 50 százalékát) az adófizetők pénzéből. az nem hűtlen kezelés... és még hosszú a sor.
Hellcat
@bundi: E-ON felvásárlása dupla áron...az se kutya.
bundi
@Hellcat: szép hosszú lesz a sor 2014-re. több napig fog tartani csak a vádirat ismertetése, ha így megy tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.