Soha többé nem eshet meg, hogy valakit vallása vagy származása miatt kiközösítsenek, megfosszanak vagyonától és meggyilkoljanak. Nem fordulhat elő ismét, hogy az ezeréves magyar állam nem tudja megvédeni állampolgárait – mondta a honvédelmi miniszter a holokauszt emléknapja alkalmából tartott megemlékezésen az Uránia Nemzeti Filmszínházban vasárnap.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Honfitársa a betegszamárnak, de nem a rasszistának kikiáltott magyarnak, mivel még a nemzetiség közé sincsenek sorolva,és ha valakik ellenségesen viselkednek a magyarsággal, akik befogadták őket, akkor ők a legnagyobb gyalázkodó rosszindulatú
megtűrt kisebbség, amely kettős állampolgársággal, még a törvényhozásban is részt
vesz a parlamentben,ezzel a kettős állampolgársággal Izraeli parlamentbe be se kerülhetnének, csak ha lemondanának a magyar állampolgárságukról . és ezek ajvelkolnak, akik a legnagyobb ellenségességgel viselkednek a befogadó országgal,
keltik kitalációkkal rossz hírünket. a kanadai bűnöző cigányokkal együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@entero: 0:28
... számolni is tudok:-)
marlin
@Pilóta: Gondolom, most már téged is besorolt az "ellenség" kategóriába"!! :))

@entero: Senki sem tökéletes!! Még én se!! És én szerény is vagyok!! :))
noboza
@Dr.luigilongo60:" Ne gondold ,óh ne, hogy tied a világ" Késő este, már ilyen nagy formátumu fazonok is követhetnek el bakit----mint te.Oly kis pont vagy az életemben, "." ilyen.Miért gondoltad, hogy te vagy mondanivalóm alanya?@miazavalami: -nek írtam, hogy,olvassa el cravker, nyitókommentjét,és az arra írt válaszomat.de örülök,hogy magadra vetted ,a tegnapi 23_14-es írásom rólad is szólhatott volna.
noboza
@entero.Teljesen igaz, mit írtál.Tele,az oldal csupa nyelvésszel,tudóssal, és azok segédtanáraikkal. A NET, amikortól,müködik, kialakította a maga sajátos,nyelvét,és aki ott szorgalmasan "beszélget" rögzíti, és más oldalakon,(mint,ezen is),gyakrabban vét hibát.Ezzel nem,azt gondolom, hogy egy öltönyös buliba bárki is,tornacipőben,és melegítőben jelenjen meg.Itt pedig éber szemek vizslatnak minden kommentet, és mondanivaló hiányában megjátszák Blaha Lujzát-és a tökéletes hibátlanságot.
marlin
Na, ja mert vannak itt (is) olyanok (is) akik a közügyekből a részüket csak az adófizetők pénzén való élősködés által veszik ki, ezek jelenítik meg azt a lumpen réteget, amelyik a konkrét politikai összefüggésben a kannásboros etnikai mélymagyarokban jelenik meg!! Jellemzőjük, hogy fogékonyak a végtelen uszító demagógiára és ugyan miért pont ez a réteg ne volna fogékony??
Közteherviselés nulla, sovinizmus és fröcsögő pofa végtelen, és - természetesen(?) - ők kívánják megmondani, hogy ki a magyar és ki nem az, meg hogy miként kellene átalakítani az országot egy "szebb jövő" elérése érdekében!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.