Sólyom László szerint fontos lépés az alkotmányosság védelmében, hogy az Alkotmánybíróság nem zárkózik el az alaptörvény rendelkezéseinek vizsgálatától, ha úgy látja, egy módosítás megtöri az alkotmány egységét, vagy feloldhatatlan ellentmondást okoz az alaptörvényben. A volt államfő, egykori Ab-elnök egy nemzetközi konferencián, Bernben tartott előadása kapcsán az MTI-nek adott interjúban arról is beszélt: fenyegetően hangzik, de kivitelezhetetlen, hogy a testület ne a korábbi határozatai alapján dolgozzon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manno István
@nemkati: Sólyom elkaszálta hogy az oszágot tönkretevő kommudistákat felelőségre lehessen vonni. Enyit Sólyomról! Maradjon csendben!
nemkati
@bundi: Nem értek a halakhoz. :))

Miért van rossz kedved?
Kicsit vidulj fel: www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0
bundi
@nemkati: kössz ez jó volt.
nem baj, ha továbbküldöm? pár olasszal is dolgozom együtt.
Proli
"Ő már hiteltelen szakmailag és erkölcsileg.
Aki támogatta regnálása alatt egyértelműen az ellenzéket az elveszítette minden hitelét."
Mobil123
@nemkati: Kósa ért egyáltalán valamihez ?? Elég szomorú, hogy egy ilyen ember (és a többi is!) mondja meg, hogy milyen legyen az alkotmány, a család, a gyerekeink, hogy meg lehet élni pár ezer foritontocskából , és úgy hogy ők jutalmat, költségtérítést, magas havibért vesznek fel.
tűzróka1939
Mi az sólyom úr , elzavarták a húsos kondér mellől ? Valaha hej nem is oly rég még orbán sejhaját tetszett puszilgatni . Mi van a veréb is madár ? Rájöttek a fijjuk oszt már nem kell a sólyom . Ragadozó madár és mint tudjuk a hiénák nem szeretnek osztozkodni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.