Szerinte kormány nem jól mérte fel a magyar érdekeket. Chikán azt mondta: a mostani gazdaságpolitika nem megoldotta, csak a jövőbe tolta a problémákat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
Járai az elmaradt IMF-megálapodásra utalva azt mondta: a nemzetközi hitelcsomagnak nem csak az lett volna a hozadéka, hogy az adósság finanszírozása olcsóbbá válik. Az IMF-fel a hátunk mögött a bankok és a vállalkozók is olcsóbban kapnának hitelt, a magyar gazdaságpolitika hitele az IMF jelenléte miatt automatikusan javulna. Ez pedig több beruházáshoz és magasabb gazdasági növekedéshez vezetne.

„Akkor lesz megállapodás, ha az mindkét félnek fontos.” Járai szerint a magyar fél még nem mérte fel jól a magyar érdekeket – ez előbb felsoroltak pozitív hozadékával ugyanis a kormány nincs tisztában. „Ehelyett azzal vagyunk elfoglalva, hogy tudjuk magunkat a piacról finanszírozni. Viszont ha a serpenyőbe beletennénk az IMF-megállapodás összes pozitív hatását, akkor lehet, hogy rájönnénk, hogy mégis jobb lenne az egyezség.”

Ezt ajánlom mindenki figyelmébe. Ezeket a mondatokat az első Orbán-kormány pénzügyminisztere mondta.
Mobil123
Na ez is előkerült a Mátrából??:-)))
SwordFish
@dzurinda: Járai is vénül már, hülyül. :-)
kukac50
Jön megnézni,hogy a Fidesz miből tud még adót beszedni azon a 700-800 milliárdon felül amit most minden évben be szed.
Mivel a közmunkások,és a külföldön dolgozók, nem fizetnek adót, egyre kevesebb embertől szedik be,ezért kell mindig új adót bevezetni,mert közben egyre több a munkanélküli.
Dr.luigilongo60
Nocsak, nocsak, Járai kartárs felébredt és fokozatosan kihátrál Baltazár mögül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.