„Meg tudom erősíteni, hogy nem mondok le, de arról nem tudok, hogy le akarnak váltani” – mondta L. Simon László kulturális államtitkár egy szerda délutáni vitán. L. Simon azt mondta, hogy ma kulturális államtitkárként vett részt a beszélgetésen. Arra a hírre nem akart reagálni, hogy azért meneszthetik, mert nem tudott azonosulni a Fekete György vezette Magyar Művészeti Akadémia céljaival. Kormányközeli források ugyanakkor megerősítették: pénteken, Lovasberényben jelenti be Balog Zoltán miniszter, hogy megválik L. Simon Lászlótól, és helyette Halász János lesz az új kulturális államtitkár.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
A legnagyobb hülyeség volt ezt a Simont megválasztani.
QQCSI
@Csizmás Kond: Az elődjében sem volt sok köszönet.Ezek pár hónapig ökörködnek, szórják a pénzt baromságokra, meg a saját zsebüket tömik, mi meg csak kapkodjuk a fejünket, hogy már megint melyik pénzsóvár majmot nevezik ki...
Csizmás Kond
@QQCSI: ...de ez a torzpofa még mindenek tetejébe hányingerkeltő verseket is írt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.