A Kreatív információi szerint lemondott az Index főszerkesztője, Mészáros Zsófi.

A lap úgy tudja, egy mai szerkesztőségi megbeszélésen jelentette be Mészáros Zsófi, az Index főszerkesztője, hogy lemond a pozíciójáról. A hírt még nem erősítette meg az érintett, a hvg.hu-nak a szerkesztőségből azonban érkezett megerősítő visszajelzés.

A Kreatív felidézi, hogy Mészáros Zsófi az Indexnél gyakornokként kezdett 2000-ben, és ahogy a kinevezésekor adott interjúban a Kreatívnak fogalmazott, szinte az összes pozíciót megjárta: a politika rovatnál volt munkatárs, később rovatvezető, 2006-tól főszerkesztő-helyettes. 2011 októberétől látta el az Index főszerkesztői feladatkörét.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edy Andre
Nem lep meg. Mászáros Zsófi jó szakember, lelkiismeretes, él-hal a munkájáért. Gondolom komoly politikai nyomás éri az indexet egy ideje, amit eddig tudott elviselni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@coni: ezt hogy érted? "A hatalom figyelmen kívül hagyja, hogy mit szeretnének az emberek hallgatni, olvasni. "
Biztos vagyok benne, hogy én mást szeretnék olvasni mint te , főleg ha politikáról van szó!
nahát
Nem tudom miért kapta ezt a gúnynevet hogy zsindex, de egy évtizede még bajnaiék kezében volt . A wallis eladta az embereik maradtak!
Az új tulajdonos mást, akar szerintem ezért a sok konfliktus és lemondás!
coni
@nahát: Ha megfigyeled a médiákat és a hirdetések megoszlását, lehet észreveszed mi okozza a feszültséget az Indexnél.

Én azért örülnék, ha maradna 1-2 mértéktartó hírforrásunk, nem csak olyanok mint a kormánypárti oligarcháké, akik szerint az annunakik fogják az országunkat megmenteni.

propeller.hu/itthon/2628770-foldonkivuli-segitsegre-szamit-szeles-gabor
nahát
@coni: Magyarországon nincs független újságírás, de lehet soha nem is volt. Egy volt kollégám találóan hazugládának hívta a tv-t, szerintem már nem csak a tv-nek nem lehet hinni már egyik médiának sem!
outsider
@nahát: "Biztos vagyok benne, hogy én mást szeretnék olvasni mint te , főleg ha politikáról van szó!"

Én csak a pártatlan, igazat mondó médiát szeretném. Ez nem ruha, hogy az egyiknek az XL-es kék ing teszik, a másiknak meg az M-es rózsaszín blúz... vagy mégis olyan:)
gazdag dezső
Na ugye ? Még akad olyan is aki nem hajlandó azt csinálni amit diktálnak neki! Az összes média gyalázatos amit művel ! A senkit nem érdeklő bűnbanda szórja a nép pénzét !! Éjjel nappal Budapest ! No meg ilyen fertők!Vagy az a sok ismétlések sokasága,a rengeteg reklám,Bad Spenszer,50. szerre,előzetes a következő hét adásábol! A barátok közt -ben a reklámidő majdnem annyi mint az egész kis film összesen ! Kíváncsi vagyok rá,és lehet hogy egyszer megmérem hogy a teljes adásidő mennyi része a reklám,az előzetes bemutatók !A média felügyelet nem szabályozza az ilyeneket???Az ocsmány műsorok,öldöklések,szeksz,,fertők, sokasága !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.